24 Mart 2012 Cumartesi

LAND ROVER EXPERIENCE

LAND ROVER EXPERIENCE

Bir pazar sabahı haftanın tüm yorgunluğunu sabah 10-11'e kadar uyuyarak geçirmek yerine 7:30'da kalkıyorsunuz ve Kemerburgaz'a gidiyorsunuz. 


Önce yaklaşık yarım saatlik sunum ile teknik eğitim alıyorsunuz. Sahada araç başında da ufak bir eğitim sonrası araziye (Belgrad Ormanına) giriyorsunuz. biz toplamda 15 kişiydik, 5 araç ile yola çıktık. Her araca 1 adet  eğitmen ve 1 adet telsiz veriliyor. 1 eğitmen sürekli telsizden girilen çamurda, suda, ya da yokuş iniş çıkşta nasıl hareket edilmesi gerektiğini aktarıyor.









Sahada toplamda 3 saate yakın zaman geçiriliyor. Araca 3 kişi biniyorsunuz ve sürekli değişerek ortalamada 1 kişi 1 saat araç kullanmış olunuyor. 
                                                                   






Arazide yokuş inme, çıkma, suda araç kullanma, çamurda saplanma gibi deneyimler yaşanıyor. Normalde kendi aracınızla sağı solu çizilir, motora, yürüyen aksama zarar veririm diye düşündüğünüz bütün aksiyonları bu test araçlarıyla yapmak zorunda kalıyorsunuz. Çünkü ekip ile peşpeşe hedefe doğru durmadan gidilmesi gerekiyor. Ayrıca araçlar çok güçlü ve dengeli olduğu için çamura saplansanız da araç devrilecek derecede yan yatsa da kendini toparlıyor ve yolunuza devam etmenizi sağlıyor.



Parkur Belgrat ormanında başlıyor ve İstanbul'un Karadeniz kıyısında (Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filmini çektiği yer) sonlanıyor. Karadeniz kıyısında plajda Land Rover'ların kaputları üzerinde sandviç ikram edilip geri dönüş yoluna başlanıyor. 15 dakikalık normal yol ile başlangıç noktasına geri dönülüyor. 
            Etkinlik Değerlendirme: 5 yıldız
            Tutar: 150 TL
            Süre: 3 saat
            Lokasyon: Belgrad Ormanı - Göktürk / İSTANBUL
            Detaylı bilgi: http://www.landroverexperience.com.tr


Araç fiyatı: 
2.0 Si4 PREMIUM XS donanım: 136.475 TL
2.0 Si4 HSE Donanım: 151.718 TL


Araç teknik özellikler:







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder