12 Temmuz 2012 Perşembe

Peugeot 508


Bu haftaki test aracı, yeni Peugeot 508. Peugeot 407'den sonra orta üst seviye aracı olarak 508'i konumlandırdı. Araç Yuvarlaklak hatları, elit gözüken krom kaplamaları, geniş iç hacmi ile prestiji seven ailelerin tercihi olmaya aday bir otomobil.


Dış Donanım




Dış donanımda krom kaplamalar, krom çizgiler elit imajı ile dikkat çekiyor. Ağza benzeyen ön tasarım, panter gözü ön farlar, kırmızı 3 adet pençe görünümlü arka farklar sportiflik katıyor. Test aracındaki parlak beyaz benim de özellikle hoşuma giden 508 renklerinden.



 

İç Donanım


İç donanımda kullanılan parçalar ve işçilik gayet başarılı. Orta konsalda zarif ve elit görünümlü parlak siyah konsol kullanılmış. 3 boğumlu direksiyon sportiflik katarken, direksiyondaki tuşların kalabalığı biraz kafa karıştırıyor.  Videodan iç&dış donanımı ve sürüş hakkında bilgileri edinebilirsiniz.



Motor & Sürüş keyfi

Peugeot 508 dizel ve benzinli motor ile tercih edilebiliyor. Benzinlide 120 ve 156 hp'lik motorlar tercih edilebilirken, dizelde 112, 140, 163 ve 204 hp'lik motorlar seçilebiliyor. Benzinlide yakıt tüketimi 100 km'de ortalama  6,2 lt ile 7,1 lt arasında, dizelde 4,7 lt ile 5,7 lt arasında değişiyor. Konforuna düşkün aile babaları için otomatik bir motor tercih edilebilir.

Aracın fiyatlarını aşağıda paylaşıyorum



Detaylı teknik özelliklere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz


http://www.peugeot.com.tr/kesfet/508/sedan/ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder