20 Mayıs 2012 Pazar

Chevrolet Cruze HB 1.6 lt Otomatik






Bu hafta Chevrolet Cruze HB benzinli otomatik modelini test ettim. Tasarım, fonksiyonellik, bagaj hacmi, motor gücü olarak araç beklentileri karşılıyor. Altyapı ikizi Opel Insignia ve Opel Astra'ya göre fiyat avantajı ile ilginizi çekeceğini düşünüyorum.








Dış Donanım




Euro NCAP güvenlik testinden 5 yıldızlı aracın dış tasarımı gayet spor hatlara hakim.





Videodan 360 derece aracın dışına bakabilirsiniz.




İç Donanım






Direksiyon ve ön panel aracın dışındaki sportiflikle aynı paralellikte. Orta konsol da metal görünümle ve şık vitesle tasarımı tamamlıyor.


Aracın standart donanımında deri koltuklar yok; ama eğer donanım olarak eklemek isteseniz test aracında da görebileceğiniz gibi arabayı çok değiştiriyor, ayrı bir şıklık katıyor.






Araç, boyutlarına göre içeride rahat bir atmosfer sağlıyor. Arka koltukta da rahatlık ön tarafı aratmıyor. 




Bagaj bu sınıf için beklentinin üstünde ihtiyacı karşılıyor. 413 litrelik bagajı ile seyahat ederken çekinecek hiç bir nokta kalmıyor.





Aracın içine videodan detaylı bakabilirsiniz.




Motor

1.6 lt 124 HP'lik motor tam otomatik şanzımanla keyif sunuyor. Yokuş çıkarken, ani kalkışlarda bekleneni veriyor. Anlık hızlanmalarda da araç, sahibini trafikte hiç zor durumda bırakmıyor. Otomatik vites yakıt tüketimi açısından biraz can sıksa da rahatlığı ile mutluluk veriyor. Aracın motor sesini videodan dinleyebilirsiniz.


Aracın fiyatlarını ve teknik özelliklerini paylaşıyorum.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder