6 Ağustos 2012 Pazartesi

Fiat Punto 1.4 lt. 105 hp. Multiair

Grande Punto ve Punto Evo'dan sonra Fiat, Punto'yu lanse etti. Araç, compact yapısı ile her şeyi içinde bulunduran yetenekleri ile ilgi çekiyor.

TEST DRIVER facebook sayfasını Like ederek sürekli güncel testlere ve bilgilere ulaşabilirsiniz

http://www.facebook.com/AracTestZamani


Kapsamlı videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.


Dış Tasarım




Dış tasarımda radikal değişiklikler değil de ufak güncellemeler yapılmış. 15 inçlik koyu renkli çelik alaşımlı jantlar ve ufak rötuşlar araca canlılık, yenilik katmış.










Boyutlar olarak da araç dar yerlere rahatça park edilmesini sağlıyor. Sıkışık trafikte de rahat manevra avantajı sağlıyor.  










Araç 275 lt'lik bagaj hacmi sunuyor. Kendi sınıfı için yeterli diyebiliriz. Tabi bagajdan çok beklentisi olanlar için bu sınıf zaten yetersiz kalacaktır.








İç Tasarım


Parlak siyah renkli orta konsol gayet şık. Çift bölgeli otomatik klima sayesinde yolcu ve sürücü istediği sıcaklık değerlerinde seyahat edebiliyor. İçerde ufak gözler bozuk para, telefon, cüzdan gibi fazlalıkları saklayabiliyor. Kol dayama, trafikteki uzun bekleyiş sürecinde size destek oluyor. Sadece kapıdaki plastik kalitesi daha iyi olabilirdi.








3 kollu direksiyon spor gözüküyor. Telefon bağlantısını, müzik sistemini fonksiyonel direksiyon üzerinden yönetebiliyorsunuz. Gösterge tablosu sade ve kullanışlı. Yol bilgisayarı ve cruise kontrol ekranı gösterge tablosunun tam ortasında.






Motor & Sürüş keyfi


Araçta özellikle hoşuma giden 3 nokta vardı. Debriyaj yumuşaklığı sayesinde dur kalk trafiklerde sol ayağınız rahat ediyor. City özellikli yumuşak direksiyon sayesinde manevralar ve dar alan parkları kolaylaşıyor. İç mekandaki kararan dikiz aynası sayesinde arkadan gelen farlar özellikle geceleri gözünü almıyor. 

Genel olarak baktığınızda Punto'da her şey mevcut. Tek yapmanız gereken binip dolaşmak...

Teknik bilgiler için


http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/punto.aspx


Fiyatlar için


http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/punto.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder